HUSBIL

Vi vinterförvarar din husbil i någon av våra kallhallar. Tack vare vår flexibilitet kan du välja hur många månader du önskar ställa in bilen. Du har alltid möjlighet att förlänga avtalstiden. Du kan fylla i husbilens mått i priskalkylatorn här på sidan för att få fram din månadskostnad.

Kallförvaring: 550 kr/kvm/år
Underhållsladdning: 300 kr
Avspolning med högtryckstvätt: 300 kr

Garage: Vi har även garageplatser till uthyrning året runt. Ett garage kostar 1500 kr/månad inkl moms, inklusive underhållsladdning.

Så här går det till

– Fyll i bokningsförfrågan som du hittar längst ned på sidan.

– Invänta svar från oss.

– Vi bokar en tid för inlämning.

– Vi tar med utskrivet avtal (2 ex) till inställningen för påskrift.

– Avgiften betalas med kort (Visa/Mastercard) vid inställning.

Vi parkerar alla objekt i hallarna för att optimera utrymmet så mycket det går. Vi kan därför inte garantera att ni kan få ut ert objekt exakt det datum ni önskar vid inställning. Vi tillmötesgår ert behov i så stor utsträckning som det är möjligt.

PRISKALKYLATOR HUSBIL

Räkna ut hur mycket det kommer att kosta dig per månad att förvara din husbil hos oss. Kalkylatorn lägger till 50 cm på längden och bredden för utrymme runt ditt fordon.

Bokningsförfrågan husbil

Uppgifter om ditt fordons mått finns på registreringsbeviset och på Transportstyrelsen hemsida. Kalkylatorn lägger till 50 cm på längden och bredden för utrymme runt ditt fordon.